På dansk

Celina Mina Writing Consultant

- Din samarbejdspartner indenfor effektiv og engageret kommunikation på engelsk.

Kan du kommunikere på engelsk, så det lyder naturlig og flydende?

Engelsksproget formidlingskonsulent for:

  • Erhvervskunder
  • Ministerier og statslige styrelser
  • Uddannelsesinstitutioner
  • NGO
  • Trossamfund og religiøse organisationer
  • Detailhandel
  • Studerende på videregående uddannelser
  • Enkeltpersoner

Ydelser

Korrekturlæsning
Celina Mina kan gennemgå dit færdige produkt før udgivelse og reproduktion: kontrollere for trykfejl, for uoverensstemmelser i skriftligt indhold og struktur, for sammenhæng i det samlede indhold, for læsbarhed og i forhold til den visuelle præsentation.

Manuskriptredigering
Celina Mina kan analysere dine kladder gennem hele skriveprocessen, og sikre: at dit indhold forbliver i de rette skrivekonventioner i forhold til genre og teksttype, at din syntaks er flydende, din frasering præcis, og at tegnsætning er passende og korrekt placeret. Derudover vil der komme forslag til tilrettelæggelse af indhold samt anbefalinger i forhold til ændringer af titler og underoverskrifter.

Tekstforfatning
Celina Mina kan planlægge og udvikle et skriftligt indhold, der passer til dine behov: Dette omfatter eksempelvis: hjemmesider, brochurer, præsentationer, taler, reklamer, dokumenter, rapporter, artikler, salgsbreve, nyhedsbreve, blogindlæg, pressemeddelelser, osv.

Rådgivning
Celina Mina hjælper i den indledende brainstorming proces og i planlægningsfasen af skriveprocessen: Stiller strategiske spørgsmål vedrørende formål, målgruppe, hovedbudskab, målsætninger, skriveteknik og struktur. Med kvalifikationer indenfor undervisning og uddannelse, er Celina Mina også specialiseret i sparring omkring udvikling og implementering af studieplaner og professionelle udviklingskurser.

Narrativ fremstilling
Celina Mina vil lægge stemme til e-undervisningsklip, virksomhedsvideoer og medieproduktioner, ved brug af en “professionel kvindestemme”, der er tillidsskabende, engagerende og motiverende. Derudover vil Celina Mina i samarbejde med dig sikre, at dine manuskripter har en “naturlig” engelsk klang.